coty

Commercial
Coty

Coty Headquarters

Development of a master experience design plan for the entrance sequence, highway to front door, to their office/warehouse/manufacturing plant in Sanford, NC. The goal was to give both visitors and staff a meaningful experience as they came to the building and its grounds. For employees it was developing better walking experiences from their cars to the entrance and for visitors; it was about the total experience from driving in to leaving their car and walking up to the building for the first time. Along with strong wayfinding, landscaping and amenity structures were designed to enhance the arrival and tell the Coty story.

Final Hero with Edits-thumbnail

Commercial
Abu Dhabi Flamingo Visitor Center

Abu Dhabi Flamingo Visitor Center

Short Listed for an International Architecture Competition

Floating, prefabricated, wood frames clad with sand-toned terracotta baguettes provide a dynamic and harmonious experience with the Al Wathba Wetland Reserve. Delicate and respectful construction allows the natural environment to reclaim portions of the site previously taken by human intervention, providing a hands-on and integrative encounter between the visitor and the landscape. This project creates a holistic and inclusive environment for learning and recreation with a solution driven by the desire to let the architecture serve to enhance the landscape – not the other way around.

Final Submission: